Utslagen

77% Fairwayträffar säger en del. Då slog jag enbart med min ”mini bomber” driver sopm har en spellängd på endast 43,5 tum. Hade inga direkt jätte dåliga utslag med den. Var på hål 16 som jag gjorde rundans sämsta utslag som stannade 50 meter i från green i semiruffen. Utslagen på korthålen var en annan sak. Jag har två korthål runt 120 meter där greenområdena vaktas av både bunkrar och vatten. Dessa 2 korthål har jag mentalt svårt för. Banans längsta korthål satte jag upp bollen precis utanför green.

Järnspelet

Tack vare utslagen så hade jag sällan mer än en gap-wedge in mot green på par 4:orna. Undantaget är hål 6 som är 393 meter långt. Där hade jag en järn 9:a in mot green kvar. Transportslagen på par 5:orna gick som förväntant. Hål 11 som är banans kortaste par 5:a (434 meter) hade jag bara en järn 7:a in till green. Vilket jag satte upp ca 5,5 meter från flagg för en 2 putt birdie.

Närspelet

Chipparna funkade bra. Men lämnade några kort om flagg. Men generellt får det godkänt.

Puttningen lämnar en del att önska. 3-puttade både hål 1 och 9 för bogey. 32 puttar är inte så bra. 2 slag extra i scorekortet. Förra året snittade jag 29 puttar/runda.

Lämna ett svar