Wishon EQ1-NX One Length J5-LW

Idag var jag ut på Johannesberg GK:s pay and play bana och testade mina nya EQ1-NX one length klubbor från Wishon Golf. Jag gick först en runda där jag bara slog igenom alla klubbor från olika lägen. Bland annat långa och korta inspel med J9-LW samt utslag med J5-J7. Sedan spelade jag 9 hål seriös golf.

Allt jag hoppas på att dessa klubbor skulle vara infriades. Jag träffade 7/9 greener samt 6/6 fairwáys. Det var bara att sikta och slå så gick bollen dit jag ville i stort sett hela tiden. Kluborna är dessutom sjukt förlåtande. Hade inte heller några problem med att slå både draw och fade med dom.

Tur att klubborna har bredare sula. Som jag grävde med järnen kan man tro jag skulle till Kina. Men tack vare det så tryckte jag bollen mycket bättre och det blev minimalt med sidospinn. Wishon EQ1-NX är the real deal helt enkelt.

Nu längtar jag till säsongen 2023 drar igång. Kommer träna en del i Trackman i vinter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen