Utslagen

Utslagen var av blandad kompott. Sometimes good, sometimes really bad. Hål 6, 9 och 11 slog jag bort bollen och fick nöja mig med dubbelbogey. Jag gjorde iaf par på andra bollen. Vilket är något att ta med sig iaf.

Utslagen orsakade 6 extra slag i scorekortet.

Järnspelet

Järnspelet satt där det skulle. Allt från långa järnen ner till korta järnen fungerade. Tekniken fanns där och jag hade ett bra självförtroende med järnspelet.

Närspelet

Chippar runt green är jag också realtivt nöjd med. Hade några som jag tyvärr slog kort och orsakade problem på green.

Puttningen

Puttnigen är fortfarande skakig. Hål 5 och 18 3-puttade jag för bogey. Hål 15 missade jag en birdieputt på 1 meter pga att jag inte vågade slå till bollen ordentligt. Jag har utvecklat någoN slags skräck/fobi för greenerna på hemmabanan verkar det som. Jag är rädd för att slå puttarna för långt och få en lång return jag inte vill ha. Saknar det där självförtroendet i puttningen.

Summering

Det går åt rätt håll iaf. Det känns bra. Vet också vilka delar av mitt spela jag behöver fokusera mest på.

Lämna ett svar