Från tee

Spelet från tee lämnar en del att önska. Speciellt när det kom till utslag med drivern. Först trodde jag den var något fel på den. Att det fanns någon skada jag inte sett som påverkade resultatet, då den hookade väldigt mycket utan att jag själv tyckte jag slog dåligt. Vilket jag inte tyckte jag gjorde om man går efter känslan i slaget. Men på slutet så funkade den bättre. Utslagen med järnen funkade bättre. Även sämre träffar förde med sig bra resultat.

Närspelet

Närspelet funkade bra. Även här fanns det en del att önska när det kommer till chippar runt green. Utnyttjade inte Trackmans fix för bump’n run slag så mycket som jag borde gjort. Jörde mest med 55 och 60 gradarna runt green. Resulterade oftast i att bollen stannade för fort och lämnade långa puttar. Detta resulterade i tappade par.

Puttningen

Jag körde med manuell puttning. Puttningen funkade riktigt bra, då jag inte var inom den 2,5 meters cirkeln för gimmies. Vet iunte om man kan ställa in den så den blir mindre.

Resultat

Brutto: 78 slag | Netto: 73 slag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen