Wishon S2S Black 85S tippat 1 tum

Den tyngre vikten gjorde så jag kände att jag hade bättre koll på var klubban var i svingen. Drivern kändes inte lika fladdrig genom svingen. Tippen kändes inte heller så mycket hårdare än ett otippat skaft. Trotts den betydande vikten så var svingvikten inte mer än D4. Jag förespråkar totalvikt över svingvikt.

Wishon S2S Red 65S

När jag svingade det röda skaftet kände jag inte klubban lika bra genom svingen. Den kändes lätt och var svårt att hålla kontroll på. Tippen är betydligt styvare än det svarta skaftet. Skiljer hela 115 CPM mellan skaften. Men det påverkade inte känslan något alls.

Spridning av slagen

Tittar man på spridningen med båda skaften, så är spridningen tightare med det svarta skaftet än med det röda. Jag kände mer kontroll med det svarta skaftet pga den tyngre känslan i klubban.

Sammanfattning

Nu är det direkt inga katastrofsiffror med det röda skaftet. Jag kan slå båda skaften utan problem. Men den tyngre samt känslan av kontroll med det tyngre svarta skaftet gör att jag väljer att spela det skaftet i drivern golfsäsong 2023.

Lämna ett svar