Var till Dormy i mellandagarna och gjorde en Custom Fitting för driver. Jag slog en del olika drivers som Callaway Roguge ST Triple Diamond LS, Ping G425 LS. Cobra LTDx LS. Just den sistnämnda fick mig att nå bollhastighet över 170+ mph. För mig är det ett nytt PR, då jag aldrig haft 170+ mph. Faktiskt slog jag 6 av 8 drives 170+ mph. Vilket är riktigt grymt.

Wishon 919 THI

Wishon 919 THI 9 grader med Wishon S2S Black 65 stiff.

Cobra LTDx LS

Cobra LTDx LS 9 grader med tensei RAW AV White 75 x-stiff.

Hela 23,5 meter längre carry och 27,3 meter total längd med Cobra drivern. Det är helt galet. Då är inte Wishon drivern en dålig driver alls. Cobra har lyckats paketera längd och förlåtande egenskaper i sin LTDx LS driver. Vilket är grymt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen