Igår var jag till Golfverkstan och träffade Jakob på Wallin Golfworks för att göra en utprovning av skaft till Titleist TSR fairway woods. Jag hade även funderingar runt om jag verkligen skulle behöva en till ”tee only” fairway wood och kom fram till att så inte var fallet. Istället för att ha en 13 graders fairway wood, så stoppar jag ner en hybrid 3:a på 21 grader i golfbagen mellan FW7:an och järn 5:an.

Det skaft jag var mest intresserad av att testa var Wishon S2S Red 65S. Skaftet som sitter i min Cobra LTDx LS driver. Testade en del andra skaft också, men i slutändan var det Wishon S2S Red som var det skaft jag kände fungerade bäst.

Det man kan ha synpunkter på är att gapet mellan hybriden och FW7:an är för tight. Men det är mer en fråga om att lofta upp hybriden i detta fall. vad jag och Jakob kom fram till var att det är bättre att lofta upp hybriden istället för att gå till nästa loft som är 24 grader.

Summering

  • TSR3 FW4 = Wishon S2S Red 65S (43″).
  • TSR2 FW7 = Wishon S2S Red 65S (42,25″).
  • TSR2 HY3 = Tensei 1K Black 85S (40″).

Lämna ett svar