Idag var jag till Ruff i Norrtälje och provade mina nya skaft från Wishon. Skaften är S2S Red 65S och S2S Black 85S (tippat 1 tum).

Jag slog båda skaften i tre olika loftinställningar 7,5 gr, 9 gr och 10,5 gr för att se hur drivern presterade.
Och presterade gjorde den allt. Inga dåliga siffror. Dock blev jag lite förvånad över resultatet i 10,5 gr loftinställningen. Där presterade drivern lägs spinn och längst total medellängd. Vilket förvånade mig lite faktiskt. Drivern såg inte stängd ut i 10,5 gr, då den är ca 2 gr öppen vid standardloft på 9 gr.

Det jag kom fram till är att Wishon S2S Red 65S kommer va det skaft jag spelar i drivern denna säsong. Då jag tycke mer om känslan i det skaftet. Här är siffror från Trackman.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Till toppen